вівторок, 15 листопада 2011 11:18

Жінки після розлучення шукають точну копію попередніх коханців

Жінки після розлучення шукають точну копію попередніх коханців

Киянка Аліна Руденко три рази виходила заміж. Зараз розлучена, виховує двоє дітей від першого шлюбу.

"Не розумію, у чому причина, - зізнається Аліна. – Я щоразу після розлучення обіцяла сама собі, що це востаннє, і щоразу сходилася з таким самим алкоголіком, який не хоче заробляти гроші, випиває з друзями-алкашами у дворі, п'яний повертається додому і ще й руку на мене підіймає".

З першим чоловіком Ігорем розійшлася після народження другої доньки.

"Він не тримався сім'ї. З роботи його скоротили, бо прийшов на зміну випивший. Гроші, які я заробляла, прогулював, пускав на горілку і гральні автомати".

Другого чоловіка покинула, бо він завів коханку.

"На неї витрачав наші сімейні гроші. Я за двома роботами цього одразу не помітила. Сусідка подзвонила, пожаліла мене, розповіла усе як є. З тією шльондрою Ірою вона працювала на одному заводі. Теж випити любила, а Степан усіх пригощав безплатно".

Втретє побралася 2008-го з Анатолієм.

"Він сантехнік. Випити – святе діло, бо в кожній хаті дають 20 гривень і пляшчину. І плакала, і просила, аби зашився. Рік без горілки витримав, а потом знову пішло-поїхало. В Катюжанку його возили з мамою, але він невиліковний. Від алкозалежності не захотів лікуватися. Толя виявився, як усі. Розлучилася з ним і відтоді ні з ким зустрічатися не хочу. Виховую сама двох доньок. Знаю, що моя помилка в тому, що не змогла перебороти себе. Кожен другий був точною копією попереднього".

Цікавимося, у чому проблема Аліни в біоенергетика Лілії Хасапєтової.

"Жінки набивають шишки, бо шукають точну копію попередніх коханців, - каже Лілія Ернестівна. - Коли жінки запитують у мене, чи варто їм розлучатися, раджу не поспішати. Найчастіше вдруге вони вийдуть заміж за точну копію попереднього чоловіка. Він може відрізнятися ззовні, але матиме подібний характер і звички. Аліна вийде заміж учетверте. Народить сина у 2014. З четвертим чоловіком відчує жіноче щастя"

Зараз ви читаєте новину «Жінки після розлучення шукають точну копію попередніх коханців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути