середа, 26 жовтня 2011 10:42

5 порад психолога, як відновитись після розлучення

5 порад психолога, як відновитись після розлучення

"З чоловіком розлучилась через 5 років після шлюбу, - пише на редакційну скриньку Ольга з Києва. – Півмісяця пройшло, а я пережити розрив не можу. Не люблю його більше, але все нагадує про нього. Сниться мені щоночі, навіть серед перехожих шукаю його. Як не намагалась забути – не можу".

Поради жінкам, які розлучилися, дає дніпропетровський сімейний психолог Олег Давидюк.

1. Ніколи ні про що не жалкуйте. У житті нічого не відбувається просто так. Тому в першу чергу не докоряйте себе і не мучте спогадами. Помрійте про щасливе майбутнє. Ще ніхто не вмирав через розлучення. Ну й що, що ваш чоловік пішов з родини, зрадив вас. Зате тепер ви вільна жінка, Бог уберіг вас від нещасливих сімейних стосунків.

2. Не забувайте про власну унікальність і неповторність. Повірте, ваш чоловік ще не раз пошкодує, що покинув вас, бо таких, як ви, більше нема.

3. Женіть від себе депресію. Не здумайте заглядати у стакан. Алкоголь не лікує душевних ран.

4. Краще вберіться у найкрасивішу сукню і виберіться з подругами на дискотеку. Повірте, ніщо не допомагає забути невдалий роман чи шлюб краще, ніж новий коханець.

5. Для тих, хто не любить гучних дискотек та випадкових стосунків, радить віддавати більше сил і часу роботі і хобі. "Запишіться на курси англійської, купіть абонемент у басейн, наберіть на себе більше обов'язків на роботі.

Зараз ви читаєте новину «5 порад психолога, як відновитись після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути