пʼятниця, 30 вересня 2011 15:22

5 способів уникнути розлучення

"Чому чоловіки і жінки сваряться і не можуть зрозуміти один одного? Бо обоє хочуть різного: чоловік - жінку, а жінка — чоловіка", - такий висновок зробила російська сваха Роза Сябітова. У Москві вона дала семінар для заміжніх жінок, шлюб яких переживає кризовий період.

"Чоловіка треба приручати ласкою, хитрістю і терпінням, - каже Роза кореспонденту Gazeta.ua. - Якщо вийшли заміж, а чоловік перестав подобатися і приносити задоволення, не поспішайте розлучатися. Навіщо міняти шило на мило. Не думайте, що інший чоловік кращий. У нього свій набір недоліків".

У телефонній розмові радить, як уникнути розлучення.

"Буває, що через 2-3 роки після шлюбу люди лежать в одному ліжку, але уже не відчувають того, що раніше. У кожних стосунках буває криза. Жінка каже: "Чоловік так зіпсувався". Чоловік: "Вона була іншою, не такою стервою". Коли зовсім накипить і життя стає нестерпним, люди розходяться. Щоб уникнути цього, навчіться по-новому зваблювати партнера", - пояснює сваха.

Дає 5 порад для заміжніх жінок:

По-перше, уникайте звинувачень та докорів. Чоловіки не люблять, коли їх пиляють, на них тиснуть. Тоді відчувають себе приниженими, а вони ж звикли бути на коні, а не під конем. Перестаньте шукати у своїх половинках мінуси та недоліки. Дивіться та оцінюйте чоловіків, вірячи у їхні позитивні риси та якості.

По-друге, поважайте партнера і його думку, навіть якщо вона не співпадає з вашою. Якщо він вирішив витратити сімейний бюджет на автомобіль, то не відштовхуйте його ініціативи. Зрештою, ви їздитимете на ньому на дачу або у магазин за продуктами. Головне, щоб місце біля водія належало тільки вам.

По-третє, якщо хочете, щоб чоловік постійно був біля вас, потурбуйтеся, щоб більше ніде він не знаходив стільки задоволення та ніжності, як з вами — свої проблеми і невдоволення залишайте на роботі. Вдома будьте люблячою.

По-четверте, не намагайтеся втримати його своєю вагітністю. Завагітнівши наперекір чоловіку, який збирається йти з сім'ї, ви ризикуєте залишитися матір'ю-одиначкою. Будьте з чоловіком пристрасною і відвертою. Влаштуйте йому стриптиз — еротично роздягніться перед тим, як він увімкне свій улюблений спортивний канал, або навпаки, еротично одягніться вранці, коли він збиратиметься на роботу. Натягуйте улюблені панчохи у нього на очах. Попросіть защебнути бюстгалтер або блискавку на коротенькій сукні. Він швидше зніме її, ніж почне защібати.

По-п'яте, робіть так, як підказує серце. Навіть якщо розум підказує інше. Якщо помилитеся з вибором, зможете сказати собі: "Я його любила", а не: "Я була дурепою".

На останок, рекомендує просто любити. "Щоб отримати любов, треба любити. Даруйте свої почуття іншим і вони обов'язково повернуться вам. Від любові люди виглядають молодшими, красивішими і здоровішими"

Зараз ви читаєте новину «5 способів уникнути розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути