четвер, 03 листопада 2011 11:46

Найдорожче зіркове розлучення обійшлось в $168 млн

Найдорожче зіркове розлучення обійшлось в $168 млн

Американський портал про життя зірок CelebrityCafe опублікував топ-10 найдорожчих розлучень знаменитостей.

Найдорожчим розлученням, за версією видання, було розлучення Майкла Джордана і його дружини Хуаніти. Пара прожила в шлюбі понад 17 років, але 29 грудня 2006 шлюб розпався. Хуаніта отримала від екс-чоловіка 168 мільйонів доларів відступних.

Другий рядок рейтингу займає розлучення співака Ніла Даймонда і продюсера Марсії Мерфі. Коли в 1994 році пара розлучилася, Даймонд виплатив Мерфі 150 мільйонів доларів. За заявою Мерфі, вона "заслужила кожен пенні" з цих грошей.

Замикає трійку лідерів розлучення режисера Стівена Спілберга та актриси Емі Ірвінг. Воно обійшлось йому в 1989 році в 100 мільйонів доларів.

Четвертим у списку найдорожчих розлучень стало розлучення Гаррісона Форда і продюсера Мелісси Метісон. Після 21 року сімейного життя Форд розлучився з Метісон, залишивши їй 85 мільйонів доларів.

Розлучення актора і режисера Кевіна Костнера та його дружини Синтії Сілви стало п'ятим у рейтингу. Подружжя прожило разом 16 років, ще зі студентства. В якості компенсації Сілва отримала 80 мільйонів доларів.

Також в числі найдорожчих розлучень знаменитостей вказані розлучення співачки Мадонни і режисера Гая Річі (за різними даними - від 76 до 92 мільйонів доларів), режисера Джеймса Кемерона та актриси Лінди Хемілтон (50 мільйонів доларів), співака Пола Маккартні і колишньої моделі Хізер Міллс ( 48,6 мільйона доларів), музиканта Філа Коллінза і моделі Оріані Севей (46,76 мільйонів).

Останнім у рейтингу стало розлучення актора Майкла Дугласа і Діандри Люкер - відступні склали 45 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожче зіркове розлучення обійшлось в $168 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути