вівторок, 22 листопада 2011 09:14

Дружина виставила чоловіка на аукціон через його захоплення відеоіграми

Дружина виставила чоловіка на аукціон через його захоплення відеоіграми

Американка Еліз Бредлі, що проживає в штаті Юта, виставила на продаж свого одержимого відеоіграми чоловіка, щоб хоч якось привернути до себе його увагу.

"Простий в експлуатації, потрібно тільки годувати й напувати кожні 3-5 годин, - написала вона в своєму пості на сайті електронних оголошень "Craigslist". - Він любить поїсти і цілими днями грати у відеоігри".

Еліз стверджує, що просто хотіла пожартувати, запропонувавши купити свого 22-річного чоловіка Кайла Бредлі тому, хто дасть за нього найвищу ціну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сукню колишньої дружини американець використав як килимок і друшляк для макаронів

З тих пір, як вийшла у світ відеогра "Modern Warfare 3", Кайла неможливо відірвати від екрану. Він нещодавно повернувся додому з Афганістану після того, як отримав травму спини, і, за його словами, ігри - це єдиний спосіб морально бути разом зі своїми бойовими товаришами.

Але коли Кайл провів у цій грі 48 годин поспіль, Еліз вирішила піти на крайні заходи. "Я його практично не бачила, він весь час сидів у своїй кімнаті, - каже дівчина. - Зрештою, я сказала йому, що виставлю його на аукціон. Моя свекруха сказала: "Давай!" - І от, я це зробила" .

Хоча оголошення Еліз виявилося далеко не найбільш безглуздим, які потрапляють у "Craigslist", воно отримало безліч відгуків. Одні висловлювали своє занепокоєння з приводу сімейних проблем молодої пари, у той час як інші й справді пропонували за Кайла "викуп" - приміром, пачку жувальних цукерок. Деякі чоловіки були не проти замінити неуважного чоловіка собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-тонну брилу подарував чиновник колишній дружині

"Мені прийшло кілька особистих повідомлень від чоловіків, які говорили, що вони вже приручені, виховані та стануть прекрасною заміною Кайлу", - говорить Еліз.

Як би там не було, до кінця дня дівчина зрозуміла, що не хоче нікому віддавати свого чоловіка й навіть готова змиритися з його захопленням відеогрою, яку, до речі, вона сама порадила йому купити.

"Я люблю свою дружину, - говорить Кайл, якого витівка Еліз тільки потішила. - Вона підтримала мене, коли я купив цю гру... Так що це було досить дивно і в той же час весело".

Зараз ви читаєте новину «Дружина виставила чоловіка на аукціон через його захоплення відеоіграми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути