понеділок, 29 липня 2013 09:46

Як "приманити" гроші за допомогою фен-шую

Як "приманити" гроші за допомогою фен-шую
Дотримання всіх вимог фен-шую налаштовує на позитив. Фото: kabluchki.ua

Фен-шуй - китайське вчення про гармонійне облаштування побуту. Допомагає дійсно багатьом, кажуть у столичному коуч-центру розвитку.

Люди, що займаються фен-шуєм, над вхідними дверима вішають модель вітрильника носом до житла - щоб багатство на ньому пливло в помешкання. Навпроти вхідних дверей, за фен-шуєм, не має бути люстерка, а на вішалці - верхнього одягу. Під килимок біля дверей кладуть три 5-копійкові монети гербом вгору. У сектор процвітання, дальній лівий куток від входу, ставлять комп'ютер або телевізор - завдяки електропристрою циркулюватиме енергія процвітання.

Дотримання цих всіх вимог фен-шую налаштовує на позитив, а це допомагає заробляти гроші, вважає психолог, ведучий тренер коуч-центру розвитку Єгор Іордек.

"Просто налаштуватися на певний настрій чи на ціль самотужки практично неможливо. Для цього слід виконати якісь дії. Так побудований мозок. От фен-шуй якраз і служить ритуалом, що примушує людину під час розставляння фігурок, наприклад, повірити в майбутній добробут. Вона концентрується на меті, їде купувати фігурки та червоні стрічки в магазин, наводить вдома порядок і мимовільно забуває про те, що в неї немає грошей. Навіть починає вірити, що вони з'являться. Її мислення вже направлене на результат і тому людина починає помічати ті можливості заробітку, яких раніше не бачила", - зазначив Іордек.

Фен-шуй вселяє віру в достаток, зосереджує на цілі.

"І не обов'язково для цього облаштовувати помешкання китайським фен-шуєм. Можна використати християнський чи слов'янський. У християнському в сімейному кутку ставлять ікону Божої матері, у кутку достатку - Миколу Чудотворця. У слов'янському фен-шуї над дверима вішають не корабель, а підкову, щоб негативна енергії не заходила. В кутку достатку ставлять мішечок із зерном на гривні. Тканиняні ляльки-мотанки символізують кохання", - розповів Іордек.

Психолог притримується свого фен-шую. Він часто прибирає вдома, дбає про здоров'я та стосунки із дружиною. Ці речі взаємопов'язані із грошима. Помітив це у студентські роки. Жив тоді у захаращеній гуртожицькій кіманаті із сімома сусідами. Нерідко лаявся матом, гуляв, випивав. А потім такий стиль життя набрид.

"Я взяв і викинув через вікно всі брудні тарілки, одяг, що валявся, та інші речі. Спочатку сусіди обурювалися. А потім й самі почали прибирати. Я став більше вчитися. Життя почало налагоджуватися. Проте фен-шуй дає лише ту суму, до якої людина готова. У когось це 3 тисячі гривень, у когось 400 тисяч", - зазначив психолог.

Зараз ви читаєте новину «Як "приманити" гроші за допомогою фен-шую». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути