неділя, 07 жовтня 2012 10:00
Тетяна Іваночко
Тетяна Іваночко
Тетяна Іваночко

Вахтерам по фен-шую

– Що за "Вахтарарам"? – читаю з екрана Яниного мобільного назву пісні, яку слухаємо, поділивши навушники. Електричка везе нас над Каховським водосховищем, мене – на другий курс журналістики, її – на перший медуніверситету.

Тоді з пісні "Вахтерам" почалась моя найтриваліша любов – до гурту "Бумбокс". І досі з Яною не можемо поділити Хливнюка – хто його більше любить. Справжнім ударом стало Андрієве зізнання, що пісню "Вахтерам" присвятив дівчині Яні, яка жила на восьмому поверсі, як і моя. Радує, що в іншому місті.

На концерті минулими вихідними цю пісню заспівати йому не дали. Баладу про білі шпалери п'ятитисячний натовп виконав самостійно. Хливнюк же тільки всміхався і дякував зі сцени.

Раптом виконавиця головної ролі захворіє чи  отруїться

Вдома після концерту переглядаємо старі знімки. Яні до рук потрапляє складений учетверо листочок у клітинку. Олівцем нашкрябані закарлючки – о, мої! Згадуємо, коли між нами ще не було 500 кілометрів, склали списки: що хочемо зробити за наступні п'ять років. Три вже минуло, подивимось на результати.

Всього – 35 пунктів. "Стрибнути з парашутом" – ще може бути. Але навіщо "досконально володіти наукою фен-шуй"? А, то мама саме захопилася цим ученням. І потім змусила тата спиляти мій улюблений абрикос, бо "затуляв грошам дорогу в дім". "Побувати: Карпати, Львів, Лас-Вегас, Крим, Гаваї". Українську програму виконала. "Мати кішку" – було дві, обох вигнала. "Відвідати концерт "Бумбокса". Галочка. "Знятися у кліпі "Бумбокса". Складніше.

Торік улітку видалася нагода побувати на зйомках кліпу до їхніх "Сандалів". Годину вдягалася. Раптом виконавиця головної ролі захворіє чи отруїться. Всяке буває. Півдня просиділа в кафе, де мали знімати. ­Жоден Хливнюк так і не з'явився.

Перед самими зйомками не втрималась і розповіла про кліп – і Яні, й усім на роботі. Хоча фен-шуй вчить: про плани – мовчати.

Зараз ви читаєте новину «Вахтерам по фен-шую». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути