середа, 26 жовтня 2011 09:49

Консультант по фен-шую хотів отримати $ 12 млрд, підробивши заповіт

Консультант по фен-шую хотів отримати $ 12 млрд, підробивши заповіт

Консультант по фен-шую хотів отримати спадщину найбагатшої жінки Азії Ніни Вонг, що померла в 2007 році, капітал якої становить $ 12 млрд. Але за фальсифікацію документів він сам постане перед судом.

Гроші Ніни Вонг перейдуть благодійному фонду Chinachem. Таке рішення ухвалив Вищий апеляційний суд Гонконгу. $ 12 млрд Вонг намагався отримати її колишній коханець і консультант з фен-шуй Тоні Чен. Але суд визнав заповіт Вонг підробкою, і тепер екс-коханця судитимуть за фальсифікацію документів.

Битва за спадок Вонг триває вже п'ять років - з 2007 року, коли вона померла від раку матки у віці 69 років. Дітей у подружжя Вонг не було. Зате свої права на гроші багачки пред'явив консультант з фен-шуй.

51-річний Тоні Чен представив владі заповіт, згідно з яким Вонг залишила всі свої гроші йому. Він стверджував, що протягом 15 років був її коханцем. Але домогтися свого йому не вдалось. У суді були заслухані свідчення співробітників фонду Chinachem, студентів з фен-шуй, психіатрів і висновки експертів-графологів.

І в лютому 2011 року суд визнав заповіт підробкою та ухвалив, що всі гроші перейдуть благодійному фонду Chinachem Charitable Foundation, яким керують родичі Вонг.

Під заставу $ 2,6 млн Чен був відпущений на свободу, всі звинувачення на свою адресу він заперечує.

Зараз ви читаєте новину «Консультант по фен-шую хотів отримати $ 12 млрд, підробивши заповіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути