вівторок, 10 січня 2012 12:44

Як отримати знижку до 90% за допомогою інтернету

Як отримати знижку до 90% за допомогою інтернету

Киянка Ніна Шматова останні три місяці скуповується на сайтах, що пропонують знижки до 90%.

"Уже нема потреби лазити по купі сайтів і витрачати багато часу, щоб знайти потрібну річ дешевше. Я підписалася на розсилки кількох сайтів і тепер щодня отримую новини про різні знижки на одяг, подорожі, квитки в кіно, заняття танцями, послуги манікюру, масажу тощо", - розповіла вона.

Відвідувачі таких сайтів отримують максимальні знижки від партнерів. Взамін партнери отримують нових покупців. Акції на знижки дійсні кілька днів. Тому треба терміново оплачувати замовлення.

"Я плачу через банк. Після цього мені на електронну пошту приходить купон з кодом. Його роздруковую і йду в заклад, де хочу отримати знижку", - сказала жінка.

"Улітку лікувала маму в приватній київській клініці. Тоді візит до будь-якого якого лікаря коштував 190 гривень. Десь місяць тому в них була акція: 60 гривень за візит. Я пройшла повне медичне обстеження у гінеколога, разом у УЗІ і аналізами за 210 гривень. Чим не вигідно?" - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супермаркети обраховують на касах, накручують вагу, дурять акціями

Жінка також купила купон на 5 відвідувань косметолога за 550 грн.

"Зробила собі гліколевий пілінг. Після шкіра посвітліла, зникли плями від прищів, і навіть дрібні зморщечки. Без акції одне відвідування косметолога на цю процедуру коштує 350 гривень. Я б не потягла 5 сеансів. Дуже дорого. А робити один - нема змісту, бо не дієво. Для коханого на Новий рік купила купон в ресторан "Мон Шер". Знижка на все меню 50%. Уявляєте: замість 500 гривень витратили 250. Наїлися добряче. Класно, що в багатьох ресторанах знижка діє на двох", - розказала Ніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продукти через інтернет купувати вигідніше, ніж у супермаркетах

Крім того, за її словами, вона знайшла курси англійської мови, де замість 3 тис. грн треба заплатити лише 450.

Однак зауважила, що через дешеві пропозиції накупила зайвих речей.

"Я ще не навчилася відбирати, що потрібно. Бачу знижку і купую, а тоді виявляється, що можна було б обійтися. Так валяється ваза для квітів, шкатулочка для прикрас", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати знижку до 90% за допомогою інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути