вівторок, 24 квітня 2012 17:14

Через інтернет продають крокодилів, страусів та отруйних змій

Через інтернет продають крокодилів, страусів та отруйних змій
Фото: nationalgeographic.com

Зараз престижно тримати вдома крокодила або лева. Дитинча африканського лева коштує 5 тисяч доларів, місяць утримання обходиться у 400-500 доларів. Так підрахував киянин Павло. Продажем екзотичних тварин він займається з 2006 року.

"Левенятам упродовж дня дають 2 кілограми м'яса, 5 яєць і 2 літри молока. Дорослим порції подвоюють, - каже Павло. - Гепардів, левів, крокодилів, бегемотів, горил, шимпанзе, орлів привозимо з ПАР. З Японії доставляємо мавп і отруйних змій. Зі Шрі-Ланки, Цейлону - змій і крупних крокодилів, рідкісних павуків і метеликів".

Замовити і купити екзотичну тварину можна через інтернет. Там виставлені фото та інформація про утримання і годівлю звірів, орієнтована вартість купівлі і доставки. Дешевше можна купити тераріуми, клітки, акваріуми, які уже були у використанні.

"Клієнт обирає стать, вік і породу тварини. Гроші сплачує наперед за все. Ми бронюємо тварину і займаємось її страхуванням і транспортуванням. Можна за твариною поїхати самостійно або у супроводі з нашим співробітником".

Багато звірів розводять у розплідниках на сході та півдні України.

"Страусів замовляємо на фермі в Криму. Нільських крокодилів - під Дніпропетровськом. Новонародженого можна купити за 300 доларів, він зо 20 сантиметрів завдовжки. За піврічного беру 800 євро. За ті самі гроші можна купити пару варанів".

Годують крокодилів сирим м'ясо, дрібними гризунами, свіжою рибою.

"Можна тримати у квартирі, купивши тераріум 3х3 квадратних метри. Найменший тупорилий виростає до 1,5 метра. Крокодили - нудні тварини. Цікаво тільки, коли годуєш. Але перегодовувати не можна, живіт здується. Ветеринара, який візьметься крокодила лікувати, знайти нелегко".

Зараз ви читаєте новину «Через інтернет продають крокодилів, страусів та отруйних змій ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути