середа, 11 квітня 2012 14:10

В Африці можна вивести на прогулянку білого лева

Ці три білих леви незвичайні - вони більш-менш дружні до людей, хоч на Землі їх лишилось менше сотні. 15-місячний лев Могласті та дві його подруги-однолітки були виховані від народження людьми, тож у їхній присутності поводяться спокійно.

Тендітна 30-річна Джоанна, яка зараз живе в Лімпопо, у Південній Африці, брала участь у цьому моторошному аукціоні - прогулянці з левами.

"Такий досвід приголомшує, - ділиться враженнями Джоанна, - Ми зібралися всі разом зранку. Мені було страшно, але це навіть був певний кайф! Ми йшли повільно, позаду кішок, крізь хащі. Моє серце стукотіло так, що мені ледве вдавалося дихати. Я була постійно зосереджена лише на їхніх щелепах."

"Дивно, але чим довше я була з ними, тим більше почувала себе захищеною", - додає також дівчина.

Могласті - на місцевому діалекті "Щасливчик", що цілком зрозуміло, оскільки його подруг звати Джей-Ло та Шакіра. Могласті став настільки популярним серед відвідувачів, що його навіть зареєстрували у відомій соцмережі під ніком Mohlatsi Lucky-One

"З дитинства вони були натреновані бути з людьми, але врешті нам сказали, що - все ж таки - це леви. І ліпше їх добре пильнувати - в жодному разі не лишатися сам на сам з тваринами, не заходити до них в обідню пору", - розповідає власник готелю.

Готель при ранчо Protea Hotel Ranch Resort, де зараз живуть леви,розташований на 1000 гектарах незайманих лісостепів, у самому готелі є 150 кімнат та поле для гольфу. Окрім левів, відвідувачі можуть побачити тут також міні-зоопарк, в якому, можливо, скоро народяться білі левенята.

Зараз ви читаєте новину «В Африці можна вивести на прогулянку білого лева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути