Ексклюзиви
вівторок, 09 листопада 2010 09:31

У дитсадку на Одещині хлопчик намагався зґвалтувати дівчинку гілкою

У дитсадку на Одещині хлопчик намагався зґвалтувати дівчинку гілкою
У дитячому садку на Одещині шестирічний хлопчик, "пізнаючи основи анатомії", гілкою з дерева ледь не покалічив п'ятирічну дівчинку. Дівчинка, не дочекавшись батьків, утекла з дитсадка. Вихователі не помітили ані інциденту, ані зникнення дитини.

Коли за п'ятирічною Ганнусею прийшли, щоби забрати її додому, дівчинки в дитсадку вже не було. Вихователі не помітили, як дівчинка втекла. З'ясувалося, що дівчинка сама три кілометри пішки йшла до магазину, де працює її мати. За наляканою дочкою пізніше прибігла вихователька і вибачалась, що недогледіла за нею.

Чому ж утекла з дитсадка, Ганнуся розповіла лише наступного ранку. Всю ніч дитина втікала від рідних, ховалася в кутку і плакала. А потім розповіла, що хлопчик Максим тикав їй гілкою в статеві органи і їй було дуже боляче, а тепер – страшно.

Мати дівчинки відразу написала заяву до міліції. Дитину направили до судмедексперта та гінеколога.

Сергій Шведов, гінеколог підтвердив, що в області статевих органів дівчинки є почервоніння та синці, а от чим їх нанесли, буде встановлено пізніше, як і те, чи немає ніякої інфекції через "вивчення анатомії".

Медсестра дитячого садка здивована звинувачуваннями батьків. Твердить, того дня дівчинка нікому не скаржилася, лише сказала що зле почувається.

Що дитина втекла з дитсадка завідувачка називає прикрим непорозумінням. Про те, що відбувалося між дітьми, взагалі нічого не знала.

Нині справу розслідують правоохоронці. Вихователька може бути покарана за службову недбалість, а от із батьками хлопчика проведуть виховну бесіду, - кажуть у міліції. Він уже пообіцяв медсестрі, що ніколи більше так не робитиме.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «У дитсадку на Одещині хлопчик намагався зґвалтувати дівчинку гілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути