Ексклюзиви
понеділок, 20 вересня 2010 14:13

У Криму "регіонали" друкують другий комплект бюлетенів - КПУ

У Криму "регіонали" друкують другий комплект бюлетенів - КПУ

За інформацією кримських комуністів, лідер місцевих "регіоналів", голова Радміну Василь Джарти поставив завдання однопартійцям набрати 70% голосів будь-якими шляхами. Для цього вже доручено надрукувати додатковий комплект виборчих бюлетенів.

За даними інформаційно-аналітичного відділу Кримського рескому КПУ, "перший заступник голови Радміну Криму Павло Бурлаков провів зустріч з директором "Друкарня і видавництво "Таврида" Андрієм Литваком і доручив виготовити другий комплект (неврахований) бюлетенів для голосування по виборах депутатів Верховної Ради Криму".

За інформацією кримських комуністів, ця ситуація вже призвела до того, що Михайло Малишев ставить питання про те, що буде вимушений піти з Виборчкому АРК, оскільки лідер республіканської організації Партії регіонів Василь Джарти поставив перед ним завдання будь-якими шляхами забезпечити 31 жовтня результати на рівні 70% голосів, "поданих" за регіоналів на виборах у Верховну Раду Криму як на багатомандатному, так і на мажоритарних округах.

В той же час в інформаційно-аналітичному відділі Кримського рескому КПУ відзначають, що "заступник голови Радміну Тетяна Умрихіна і директор Лівадійського палацу-музею Анатолій Литвиненко внесли пропозицію про організацію (і будуть виконавцями, причому, активними) передвиборної агітації Партії регіонів за рахунок коштів, виділених з бюджету Криму в сумі 360 тис. гривень. І це при практично повній відсутності фінансування музеїв Криму".

Разом з тим за даними комуністів, на рівні керівництва Радміну Криму ухвалено рішення "перемолоти всі політичні сили".

Цензор.НЕТ

Зараз ви читаєте новину «У Криму "регіонали" друкують другий комплект бюлетенів - КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути