Ексклюзиви
четвер, 09 вересня 2010 09:33

Сомалійські пірати захопили ще одного українця

Сомалійські пірати захопили ще одного українця

Німецький контейнеровоз Magellan Star захоплено піратами в Аденській затоці. Екіпаж сховався в укритті і чекає на допомогу.

Як повідомляє "Морський бюлетень", 8 вересня пірати Сомалі напали ще на два судна в Аденській затоці, на додаток до захопленого грецького танкера Oilb G. Пірати безуспішно атакували грецький балкер Miltiades під прапором Ямайки, споруджений 1983 року, з філіппінсько-румунським екіпажем, при цьому 6 піратів було затримано військовими.

Також пірати захопили німецький контейнеровоз Magellan Star, однак екіпаж сховався в укритті. Станом на ніч 9 вересня він чекав на допомогу військових. Екіпаж на кінець липня складався з 11 осіб: 1 - громадянин Болгарії, 6 - Філіппін, 1 - Польщі, 2 - Росії і 1 - України.

Як раніше повідомлялося, суховантаж, на борту якого було двоє українців, пограбували у порту філіппінської столиці Маніли.

Корабель "Мелл Серапонг" прибув із Гонконга й стояв на рейді, коли на нього піднялися бандити з вогнепальною зброєю. Нападники, тримаючи під прицілом вахтового помічника, забрали всі цінні речі, які змогли знайти, а потім утекли.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Сомалійські пірати захопили ще одного українця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути