середа, 01 вересня 2010 11:18

Азаров буде переконувати депутатів розглянути податкову Біблію

Азаров буде переконувати депутатів розглянути податкову Біблію

Уряд України закінчив роботу над поправками, внесеними до проекту Податкового кодексу, і сподівається на його розгляд в перші дні початку роботи Верховної Ради.

Про це повідомив прем"єр-міністр України Микола Азаров, повідомляє Інтерфакс.

"Урядова комісія вчора закінчила обробку більше 5 тисяч пропозицій, які виникли", - сказав він журналістам в середу на брифінгу після участі в святі першого дзвінка і Дня знань в школі села Щасливе Бориспільського району Київської області.

"Я сподіваюся, що в один з перших днів, а може і в перший день, ми зуміємо переконати народних депутатів приступити до розгляду цього найважливішого документу", - додав прем"єр.

При цьому Азаров уточнив, що ухвалення Податкового кодексу дозволить уряду підготувати бюджет на 2011 рік з його обліком і Кабмін розраховує на таку можливість.

Як писала Gazeta.ua, віце-прем"єр-міністр Сергій Тігіпко заявляв, що проект Податкового кодексу України, який підтримає Кабінет Міністрів, значно відрізнятиметься від того, який був винесений на обговорення громадськості.

Зараз ви читаєте новину «Азаров буде переконувати депутатів розглянути податкову Біблію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути