четвер, 24 червня 2010 10:15

Кадиров лякає Україну терористами з Чечні

Кадиров лякає Україну терористами з Чечні

Президент Чечні Рамзан Кадиров вважає, що Україні можуть створити загрозу ваххабіти - представники релігійно-політичного руху в ісламі, з яким бореться його влада.

"Ця зараза (ваххабізм) поширюється по всьому світу. І в Україні теж. У вас ваххабітів більше, ніж у Чечні", - заявив він в інтерв'ю журналісту "Сегодня".

"Ми це знаємо, бо у вас знаходиться один наш ваххабіт. А також тому, що дуже багато фанатиків приходять до нас через вашу країну", - пояснив президент Чечні.

"І якщо ви не будете боротися з цим явищем, завтра-післязавтра вони накоять у вас те ж саме, що зробили в Чечні", - вважає Кадиров.

На запитання, чи співпрацює він у цьому напрямку з українськими правоохоронцями, президент Чечні відповів: "Ні. Я навіть і не намагався".

"Раніше у вас була прозахідна влада, яка продала ідею українського народу. І робила усе, що могла, проти Росії. Тому, я навіть не хотів про це думати. А зараз про це можна говорити. Оскільки до влади у вас, нарешті, прийшли нормальні люди", - заявив Кадиров.

На запитання, де в Україні треба шукати ваххабітів, він відповів: "Вони скрізь є. Це не секрет".

Зараз ви читаєте новину «Кадиров лякає Україну терористами з Чечні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути