четвер, 29 квітня 2010 12:16

Кадиров запевнив, що в Чечні взагалі немає злочинності

Кадиров запевнив, що в Чечні взагалі немає злочинності

На прес-конференції для західних журналістів президент Чечні Рамзан Кадиров зробив сенсаційне відкриття, пишуть російські ЗМІ. За його словами, Чечня - єдиний російський регіон, де немає злочинності.

"Якщо скрізь бандити "кришують" ринки, магазини, то тут такого немає. У Чечні невідомі такі поняття, як "злодій в законі", "братва", "блатні", - оголосив глава республіки. На питання журналістів про 91 людину, викраденому в Чечні в минулому році, Кадиров відповів, що ця інформація "придумана правозахисниками, які виконують замовлення Заходу".

Кадиров запропонував іноземним журналістам особисто навідатися в будь-який населений пункт республіки, де їм "підтвердять всі мої слова".

"Як ніколи спокійно, мирно і дружно живе чеченський народ ... Нехай керівництво тих країн, які вважають інакше, направить сюди своїх представників і самі переконаються. Але вони цього не роблять. Їм просто вигідно тримати в себе біженців з Чечні", - наводить інтерв'ю Кадирова офіційний сайт президента й уряду ЧР.

"Захист прав людини - це для нас святе діло. Я керівник регіону, так як я можу навіть припустити таке?! Ось деякі пишуть всякі маячні вигадки. Я їх читаю і думаю:"Невже люди думають, що я такий?". Відкрийте очі і подивіться, що у нас відбувається в республіці. Вони збирають чутки на базарі, викладають їх в Інтернет і отримують за це великі гонорари", - заявив Кадиров.

Новый Регион
Зараз ви читаєте новину «Кадиров запевнив, що в Чечні взагалі немає злочинності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути