Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2010 09:13

На будівництві "Олімпійського" розбився будівельник

На будівництві "Олімпійського" розбився будівельник

Учора в другій половині дня на будівництві стадіону "Олімпійський" два будівельники зірвалися з будівельного риштовання заввишки 4 метри. Один розбився на смерть, а другого швидка допомога відвезла в лікарню N17, пише "Газета по-Киевски".

Про загиблого відомо, що йому було 47 років і прізвище його - Самойлюк. Другого звати Ігор Біба, після події його з травмою голови і грудної клітки доставили в лікарню N17.

Факт трагедії підтвердив виданню начальник ГУ з надзвичайних ситуацій Віталій Пшеничний.

"Наші люди туди не в"їжджали, але я знаю зі зведення, що на "Олімпійському" з будівельного риштовання оступився робітник. На жаль, він загинув на місці, а другий важко травмований", - сказав він.

Видання нагадало, що після візиту 8 квітня на НСК "Олімпійський" Мішеля Платіні генпідрядник будівництва "Київміськбуд" пообіцяв додати до 1,5 тис. будівельників, що вже працюють, ще 300 людей з метою надолужити тримісячне відставання в графіку реконструкції.

Видання пише, що це вже третя жертва ЄВРО-2012. У жовтні 2008 року на будівництві "Донбас-Арени" загинув монтажник, що встановлював склопакети на висоті 55 метрів. Він зірвався в отвір.

У грудні 2009 у Варшаві під час будівництва головної арени один робітник загинув, другий отримав важкі травми і пізніше помер. Аварія сталася під час установки обладнання в одній з шахт зв"язку. Обидва знаходилися в спеціальному ліфті, але він зірвався з кріплень і впав з висоти 18 метрів.

Зараз ви читаєте новину «На будівництві "Олімпійського" розбився будівельник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути