пʼятниця, 12 березня 2010 15:52

У Одесі п"ятикласник "замінував" дві школи

У Одесі п"ятикласник "замінував" дві школи

У Одесі 11 березня працівники міліції затримали учня 5-го класу, що зробив неправдиві виклики про замінування приміщень двох місцевих шкіл. Про це повідомила прес-служба Одеського облУВС.

12-річний підліток повідомив вранці по телефону 102, що в туалетах двох шкіл, які стоять поряд, - загальноосвітньої N15 по вул. Кримській і морського ліцею-школи N24 по вул. Академіка Заболотного - "закладені бомби".

Слідчо-оперативна група Суворовського райвідділу міліції евакуювала з обох 3-поверхових будівель всіх учнів, вчителів та обслуговуючий персонал. Проте подальший детальний огляд приміщень і прилеглої території не виявив вибухонебезпечних пристроїв або речовин.

Міліція встановила особу хулігана в день події, за гарячими слідами. Він заявив, що подзвонив в міліцію, тому що хотів зірвати уроки, і про наслідки свого вчинку "не знав".

Правоохоронці склали протокол про адміністративне порушення; в цьому випадку штраф за хуліганство підлітка заплатять його батьки, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «У Одесі п"ятикласник "замінував" дві школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути