четвер, 11 березня 2010 08:20

У Запоріжжі підірвали автівку директора заповідника "Хортиця"

У Запоріжжі підірвали автівку директора заповідника "Хортиця"

10 березня, близько 19.15, у дворі будинку в центрі Запоріжжя підірвали і спалили машину, що належить генеральному директорові заповідника "Хортиця" Максиму Остапенку.

Як сказав сам Остапенко, він знаходився в своїй квартирі в будинку по вулиці Патріотичній, коли близько 19.15 пролунав схожий на сильний хлопок вибух і спрацювала сигналізація в його джипі Mitsubishi.

Цю подію Остапенко пов"язує зі своєю професійною діяльністю. Міліція інцидент поки що не коментує.

"Я вискочив з дому і побачив, що машина палає, горить також автомобіль, що стоїть біля неї. Ми з сусідами намагалися погасити вогонь, але нічого не можна було зробити: міліція відразу оточила місце пожежі та нікого не підпускала. Крім того, в моїй машині було близько 40 літрів бензину і якби рвонуло, наслідки страшно уявити", - розповів директор заповідника.

У результаті, за словами пана Остапенка, повністю згоріли його машина і DaewooTico, що стояв поряд. При цьому  ніхто не постраждав.

Відповідаючи на запитання про можливі причини підпалу, Максим Остапенко заявив, що пов"язує його зі своєю професійною діяльністю.

"Враховуючи, що мені вже підпалювали гараж, і не раз погрожували, мабуть, я комусь заважаю. Але нікого конкретно назвати не можу. Хоча, звичайно, не чекав побачити в Запоріжжі отаке Чикаго", - розповів Остапенко.

За його словами, під час допиту свідків міліція вже з"ясувала, що один з них незадовго до вибуху бачив біля його машини людину, яка її чимось поливала. Тим часом міліція поки що не коментує цю подію.

Нагадаємо, напередодні у Запорізькій області у власному автомобілі підірвали місцевого фермера. Чоловік помер на місці події.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі підірвали автівку директора заповідника "Хортиця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути