четвер, 04 березня 2010 13:37

Ароматична ванна вбила 15-річну дівчину

Ароматична ванна вбила 15-річну дівчину

У селі Бовшів Галицького району Івано-Франківської області потонула у власній ванні 15-річна Ольга Куляк. Дівчинка залишившись вдома сама.

Секретар сільської ради Ганна Кирилів сказала Gazeta.ua, що дівчина була дуже спокійна.

"Мама на заробітках, їздить час від часу підробляти. Старша сестра поїхала в той день до Франківська на науку. Батька вони не мали, помер 5 років тому. Дитина дуже добра була, така послушна, активістка в школі. Мала того вечора ще йти до клубу на репетицію до концерту Шевченка. У виставі Наймичку грала. Але подзвонила їй вчителька і перенесли на інший день. Ну Оля заспокоїлась і пішла в ванну", - розповіла Кирилів.

Дівчина набрала собі повну ванну води. Щоби додати розслаблюючого ефекту, налила у купіль хвої. Увімкнула телевізор і світло у кімнатах.

Залізши у ванну, дівчинка розслабилась і задрімала.

"Певно не контролюючи себе, опустила голову, набрала води і захлинулася, - припустила Кирилів. – Через годину, близько 9 вечора, до Олі прийшла її двоюрідна сестра, вони домовились піти в село. Побачила, що все включено в домі, зайшла до хати, потім у ванну, там знайшла вже мертву сестричку".

На крик дівчини збіглися сусіди. Викликали швидку. 15-річній Куляк надавали першу допомогу, але врятувати дитину не вдалось.

Експертиза встановила, що дівчинка була повністю здорова, не мала ніяких сердечних відхилень. Смерть спричинив сон у ванні.

Зараз ви читаєте новину «Ароматична ванна вбила 15-річну дівчину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути