Ексклюзиви
четвер, 17 грудня 2009 09:29

Нападник на Берлусконі сидітиме у в"язниці

Нападник на Берлусконі сидітиме у в"язниці

Массімо Тарталья, який здійснив в неділю напад на прем"єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, залишиться у в"язниці - таке рішення ухвалила в середу міланський суддя Крістіна Ді Ченсо.

Таким чином суддя задовольнила клопотання прокуратури Мілана і відмовила в проханні адвокатам 42-річного Тартальї, які пропонували перевести його до психіатричної лікарні.

Тарталья протягом багатьох років проходив лікування з приводу психічних відхилень. В даний час він знаходиться в спеціальному невропсихіатричному центрі міланської в"язниці "Сан-Вітторе".

Напад на Берлусконі був здійснений в неділю увечері після виступу прем"єра на масовому мітингу його партії "Народ Свободи" в Мілані. Тарталья з відстані двох-трьох метрів поцілив в нього важким сувенірним зображенням Міланського собору. В результаті у прем"єр-міністра, терміново доставленого в лікарню "Сан-Раффаеле", були виявлені перелом носу, пошкодження двох зубів і серйозна травма губи, що викликала значну втрату крові.

В понеділок Тарталья направив прем"єру листа з вибаченнями, в якому охарактеризував свій напад як "необдуманий і підлий вчинок" і висловив "глибоке співчуття" у зв"язку з тим, що сталось.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Нападник на Берлусконі сидітиме у в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути