Ексклюзиви
вівторок, 15 грудня 2009 08:45

Кривдник Берлусконі вибачився за вибиті зуби та розбиту губу

Кривдник Берлусконі вибачився за вибиті зуби та розбиту губу

Массімо Тарталья, який в неділю напав на голову ради міністрів Італії Сільвіо Берлусконі, ударивши його в обличчя важкою статуеткою міланського кафедрального собору, надіслав йому листа з вибаченнями, повідомляє у вівторок італійська газета "Репуббліка".

За повідомленням видання, чоловік вибачився перед Берлусконі за "цей підлий жест" і повідомив, що "діяв один", виключивши будь-яку причетність до яких-небудь воєнізованих або політичних організацій.

Зараз Тарталья дає свідчення в міланському суді. Якщо він буде визнаний винним, то йому може загрожувати від п"яти з половиною місяців до п"яти з половиною років тюремного ув"язнення. В даний час він знаходиться під постійним спостереженням лікарів-психіатрів в"язниці "Сан-Вітторе".

Раніше він повідомив представників правоохоронних органів, що пішов на такий крок через обурення політикою глави уряду.

Напад на Берлусконі був здійснений в неділю увечері після виступу прем"єра на масовому мітингу його партії "Народ Свободи" в Мілані. Тарталья з відстані двох-трьох метрів запустив в нього важким сувенірним зображенням Міланського собору. В результаті у прем"єр-міністра, терміново доставленого в лікарню "Сан-Раффаеле", були виявлені перелом носа, пошкодження двох зубів і серйозна травма губи, що викликала значну втрату крові.

За матеріалами Інтерфакс-Україна, NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Кривдник Берлусконі вибачився за вибиті зуби та розбиту губу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути