пʼятниця, 11 вересня 2009 12:14

Берлусконі вважає, що кращого прем"єра в Італії ще не було

Берлусконі вважає, що кращого прем"єра в Італії ще не було

Сильвіо Берлусконі в черговий раз відкинув чутки про свою можливу відставку, що виникли у зв"язку з низкою скандалів щодо його приватного життя, і заявив, що вважає себе кращим главою уряду в історії Італії.

Він розкритикував іспанську газету El Pais за дуже велику увагу, що приділяється його приватному життю, включаючи публікації про вечірки в його заміській резиденції. Нещодавно одна із запрошених туди дівчат Патриція Д"Аддаріо опублікувала компрометуючі прем"єра записи, заявивши, що провела з Берлусконі ніч.

"Я запевняю вас, що за все своє життя я ніколи не платив за сексуальні послуги!" - заявив італійський прем"єр на прес-конференції зі своїм іспанським колегою Хосе Луісом Сапатеро за підсумками зустрічі на острові Маддалена.

"Я абсолютно щиро вірю в те, що є кращим прем"єр-міністром Італії за її 150-річну історію (з моменту об"єднання в 1861 році)", - відзначив Берлусконі і пригрозив подати до суду на Д"Аддаріо.

Скандали у зв"язку з приватним життям прем"єра і шлюборозлучний процес вже майже рік не сходять з газетних смуг не тільки Італії, але і всієї Європи.

Представники опозиції, зокрема, Радикальної партії Італії обурені, головним чином, суспільним резонансом у зв"язку зі скандалами. "Що мене обурює, - говорить віце-президент Сенату і член Радикальної партії Емма Боніно, - так це постійні жарти в народі і ті стереотипи поведінки, які це провокує. І я думаю, що це не найправильніший сигнал молодим людям, наприклад, дівчатам, які вважатимуть, що їхнє тіло, - це все".

Нагадаємо, особисте життя Берлусконі опинилося в центрі уваги преси після того, як в травні прем"єр побував на дні народження 18-річної моделі Ноемі Летиції, давши привід чуткам про зв"язок з нею. Після цього дружина велелюбного прем"єра Вероніка Ларіо, яка прожила з Берлусконі 19 років, подала прохання на розлучення, заявивши, що не хоче залишатися з людиною, яка "приятелює з неповнолітніми".

Потім з"явилися фотографії голих і напіводягнених людей на віллі прем"єра, а повія Патриція Д"Аддаріо зробила низку сенсаційних заяв. Вона стверджувала, що провела з главою уряду ніч і має в своєму розпорядженні відеозапис зі спальні Берлусконі і аудіозаписи, зроблені під час їхньої інтимної близькості. Повія також відзначала, що за сексуальні послуги Берлусконі обіцяв їй місце в Європарламенті.

Коментуючи скандал, що розвивається, Берлусконі відзначав, що навколо багато красивих жінок, а він не святий, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі вважає, що кращого прем"єра в Італії ще не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути