четвер, 11 червня 2009 10:32

В Одесі пограбували "Ощадбанк"

В Одесі пограбували "Ощадбанк"

Відділення Ощадбанку в Одесі пограбували двоє нападників.

Надзвичайна пригода сталася на масиві Котовського, де проживає до 50 тис. чоловік. Відділення банку знаходиться на перетині проспекту Добровольського і вулиці Марсельної, повідомили в місцевому главку міліції.

Двоє грабіжників увірвалися в середу у відділення банку, і, загрожуючи предметом, схожим на пістолет, почали вимагати гроші. Суму викраденого правоохоронні органи не називають,, але, за словами співробітників банківського відділення, в касі були не більше 2 тис. гривень. Під час інциденту ніхто не постраждав.

За словами очевидців, грабіжники втекли на автомобілі з молдавськими номерами. Експерти говорять, що це може бути машина з Придністровської республіки.

У регіоні міліція проводить оперативні заходи.

Як повідомлялося раніше, у Донецьку озброєні грабіжники увірвалися до відділення Ощадбанка, розташованого в районі Критого ринку. Під загрозою застосування зброї бандити забрали всі гроші з каси і гаманці у відвідувачів. Потерпілих в результаті нападу немає.

Також нагадаємо, 2 червня вранці в одному з відділень Ощадбанку в Мелітополі сталися 2 вибухи, в результаті яких постраждали 32 особи (зокрема 2 дітей). Шестеро постраждалих перебувають у важкому стані.

Того ж дня співробітники кримінального розшуку Мелітопольського ГУВС затримали підозрюваного у скоєнні злочину - 21-річного жителя Запоріжжя, за місцем проживання якого було виявлено компоненти для створення вибухового пристрою, аналогічного використаному в Мелітополі, і вогнепальну зброю. Затриманий заявив, що здійснив вибухи з метою відвернення уваги в момент запланованого ним пограбування банку.

За матеріалами Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «В Одесі пограбували "Ощадбанк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути