субота, 05 жовтня 2024 08:30

Гребтимуть гроші лопатою: астрологиня розповіла, чиї заробітки підуть угору

Гребтимуть гроші лопатою: астрологиня розповіла, чиї заробітки підуть угору
Бажано влаштувати собі повноцінний відпочинок у вихідні. Фото: pixabay.com

5-6 жовтня працездатність знижується. Запасіться терпінням. Скоро справи підуть швидко.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Нарешті отримаєте стабільність, на яку давно чекали, - говорить астрологиня. - Після непростого тижня й періоду коридору затемнень бажано влаштувати собі повноцінний відпочинок у вихідні. Особливо корисними будуть водні процедури. Відвідайте басейн, приймайте ванну, більше уваги приділіть догляду за шкірою. Ходіть пішки міськими парками або влаштуйте невеликий похід на природу. Тривале перебування в приміщенні викликатиме негативний настрій. Можна попрацювати в саду. Пересаджені цими днями квіти добре ростимуть. Підвищується плодючість організму. Плануйте збільшення родини. Заробітки Левів, Стрільців і Терезів підуть угору. Ці три знаки гребтимуть гроші лопатою".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Загрузните у проблемах через колег, які не вміють розпоряджатися часом і звикли відкладати усе на завтра. Розраховуйте на себе. Це дозволить упевнено рухатися вперед і не відволікатися від справ.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Доведеться обмежити себе у розвагах. Збільшаться витрати на транспорт і харчі. Частіше цікавтеся справами коханих. Не зациклюйтеся на собі. Збільшіть споживання чистої води і почуватиметеся здоровішими.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Добре вестиметься тим, хто відстоює справедливість. У конфлікті чи судовому процесі правда буде на вашому боці. Не лінуйтеся, тоді вдасться досягти бажаного результату.

Рак (22 червня - 22 липня)

Тренуйте свою пам'ять. Добре йтиме інтелектуальна діяльність. Люди, з якими раніше посварилися, першими підуть на діалог. Спробуйте помиритися і згладити гострі кути.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Роздайте частину грошей нужденним. Це допоможе уникнути незапланованих збитків. Скупість дорого коштуватиме. Припиніть обговорювати з друзями особисте життя. Це не допоможе, а лише ускладнить стосунки з коханими.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Надійдуть гроші, на які давно чекали. Придбайте речі, про які мріяли. Добре підуть справи у тих, хто заробляє на життя руками. Шедеври створюватимуть художники, скульптори і ковалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатітимуть щохвилини: чиї фінансові справи різко рвонуть угору

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Частина сімейного бюджету залишиться у супермаркеті. Не пручайтеся бажанню дружин і матерів купити побільше м'яса, круп та напівфабрикатів. Із таким продуктовим запасом вони почуваються упевненіше.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Здаватиметься, що все ніколи не буде, як раніше. Через це нервуватимете і страждатимете на головні болі. Не беріть це близько до серця. Стосунки з коханими заграють новими барвами. Якщо досі самотні, вирушайте на пошуки пари.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Уникайте побачень наосліп. Нові знайомі надовго відіб'ють охоту шукати собі пару. Не терпіть мігрені. Годі списувати усе на перевтому. Зверніться до лікаря.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Будьте готові до змін. Доведеться переглянути напрямок своєї діяльності, відмовитися від раніше укладених договорів і попрощатися з частиною співробітників. Відкладіть проведення лазерні операцій на очах.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Добре відчуватимете тенденції у суспільстві і на роботі. Завдяки цьому гарно маневруватимете. Це дасть можливість заявити про себе і виділитися серед натовпу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Депресивний настрій вдасться здолати, якщо частіше вибиратиметеся за межі дому. Надмірна опіка здаватиметься дітям і коханих надокучливою. Досить контролювати їх. Довіра понад усе.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Гребтимуть гроші лопатою: астрологиня розповіла, чиї заробітки підуть угору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути