четвер, 05 березня 2009 20:32

Хвороба Черновецького ускладнилася

Хвороба Черновецького ускладнилася

У середу мер Києва Леонід Черновецький, 57 років, не прийшов на нараду. Її скликав на десяту ранку президент Віктор Ющенко для керівників міської та районних столичних адміністрацій. Там мали заслухати звіт мера про стан справ у столиці. У Cекретаріаті президента напередодні наголошували, що станом справ у Києві невдоволені.

Замість мера звітували його заступники Костянтин Голубченко та Олесь Довгий. На питання преси, чому немає Черновецького, Голубченко відповів: "Мабуть через те, що він хворий і зараз лікується".

Мер також скасував прес-конференцію, заплановану після наради у президента. У вівторок увечері прес-служба мерії розіслала анонс про неї. Та її скасували через "погіршення стану здоров"я" столичного голови.

Перший заступник Черновецького Ірена Кільчицька розповіла, що мер спеціально прилетів до Києва на нараду. Але не потрапив на неї через загострення хвороби. Раніше повідомляли, що в Черновецького запалення легенів.

— Он в Киеве, но у него воспаление легких. Где он находится физически, я не знаю, — уточнила Кільчицька.

Офіційно Леонід Черновецький перебуває у відпустці з 19 лютого по 21 березня. За інформацією прес-служби столичної мерії, він лікувався від запалення легенів за кордоном. Преса писала, що Черновецький відпочивав у Ізраїлі.

Зараз ви читаєте новину «Хвороба Черновецького ускладнилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути