четвер, 11 грудня 2008 19:29

Чи взяли б ви шлюб із темношкірим партнером?

Оксана Труш, 26 років, дизайнер меблів:

— У мене був цікавий випадок три роки тому. Із двома подругами зайшли в студентську їдальню Політеху — "кормушку". Там щосуботи дискотеку крутили. Не знали, що цього дня араби святкували день незалежності Лівану. Ми заходимо — а там весь зал арабів. Діватися було нікуди. Вони, певно, подумали, що ми — дівчата легкої поведінки й почали тягти нас танцювати. Як ми не пояснювали і не благали, просили нас залишитися. А потім стали танцювати свій національний танець і ніби подобрішали — відпустили нас. Вони мені здаються сильними й мужніми, впевненими у собі чоловіками. Тому заміж, може, і вийшла б.


Святослав Шеремета, 26 років, культурист:

— Скоріше, ні, ніж так. Але зарікатися не буду. Серед моїх знайомих темношкірих дівчат немає. Тому мені важко судити. Хоча мені, як і багатьом чоловікам, трохи подобаються мулатки. Можливо, і зустрічався б із такою. Але зустрічатися — одне, а одружитися — зовсім інше. Тут вже йдеться і про релігійні принципи, і про традиції, менталітет.


Стефанія Шарко, 57 років, працівник харчової промисловості:

— Я, коли була молодою, зустрічалася із греком, він служив у нас. Досі пам"ятаю його ім"я — Кюржієв Вініамін. Дуже хотів забрати мене в Афіни. І батьки хотіли українську дівчину. Казали, вишлють і гроші на дорогу, і одяг, лиш би я приїхала. Страшно мені тоді було. А зараз шкодую. Це була золота людина. Добрий такий. Вів себе порядно.  Шоколадні цукерки кілограмами на побачення приносив. І дуже гарний. Обличчя біле, а волосся дуже чорне. Тому я не була б проти, якби моя дочка вийшла заміж за іноземця, але тільки в Україні. У чужі краї з ним не відпустила б.


Алла Миклушка, 29 років, юрист:

— Запросто вийшла б за темношкірого, крім негра. Я — брюнетка й мені подобаються чорноокі смагляві чоловіки. Крім того, знаю, що це сильні хлопці, які дають собі в житті раду. Дуже принципові. Вони не скиглять, не пиячать. Маю знайомих грузинів, які займаються бізнесом. Але все залежить від людини. Деякі забезпечують дружин і кажуть їм навіть на роботу не ходити, а деякі мусульмани ставляться до жінок, як до другорядних створінь. Тому це питання не національності, а людського фактора.

Зараз ви читаєте новину «Чи взяли б ви шлюб із темношкірим партнером?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути