неділя, 19 листопада 2006 17:15

Майор з"їв 400 доларів

Поблизу Умані на Черкащині затримали керівника дорожньо-патрульної служби 45-річного майора Анатолія. Він отримав $500 хабара. Щоб знищити докази, чоловік одразу почав запихати купюри до рота. Але одну не встиг проковтнути.

— Анатолій патрулював на автодорозі Київ–Одеса. Вимагав гроші від підприємця з Харкова. Той перевозить м"ясо і часто порушує технологію його зберігання. Першого разу майор отримав від харків"янина 10 тисяч доларів. Надалі поставив умови, що за пересування Черкащиною підприємець платитиме щоразу по 500 доларів, — розповідає 39-річний Сергій Терес із обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Після третього разу бізнесмен платити не захотів і звернувся до правоохоронців. Міліціонери помітили гроші спеціальним розчином. Сліди від нього залишаються на руках. Щойно Анатолій зрозумів, що піймався, почав їсти купюри. Правоохоронцям майор погрожував пістолетом, який стріляє гумовими кулями. Двічі намагався вирватися й утекти.

Даішника доправили в Уманську центральну районну лікарню. Однак він не захотів, щоб лікарі витягли гроші з його шлунка. У службовому кабінеті майора знайшли ще $300. Їх він отримав 11 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Майор з"їв 400 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути