пʼятниця, 20 січня 2006 18:56

Дружина Василя Вірастюка загинула під снігом

Дружина українського силача Василя Вірастюка, 28-річна Світлана, загинула під сніговою лавиною на гірськолижному курорті Паландокен у Туреччині.

Вона приїхала туди разом з чоловіком та його братом Романом на час новорічних свят.

— Зараз Василь все ще у Стамбулі. Я щойно дзвонив йому, — розповів "ГПУ" Роман Вірастюк, 38 років. — Не може отримати довідку про смерть Світлани. Спочатку її має видати турецька сторона, а потім ще й українська. Лише тоді дозволять забрати тіло.

Батьки жінки хочуть поховати свою дочку у Києві. Вона виросла у столиці, хоча після одруження жила з Василем та дворічним сином Адамом у Івано-Франківську.

— Ви навіть не уявляєте, яка це проблема — поховати людину. Нам виділили місце на кладовищі за 50 кілометрів від Києва. У Світланиних батьків навіть транспорту немає туди дістатися, не те щоб мати змогу часто приїжджати. Ми телефонували Юрію Павленку, може якось допоможе, — сказав "ГПУ" Роман.

2003 року Світлана Забіяка вийшла заміж за Василя Вірастюка, який 2004-го був визнаний найсильнішим чоловіком планети. Через шість місяців у них народився син. До заміжжя Світлана займалася спортивною гімнастикою, була майстром спорту. Після одруження взялася за фітнес і стала чемпіонкою України. Захоплювалася також водними мотоциклами та лижами.

— Василь був готовий заради неї на все. Від нього я не раз чув, що Світлана — це саме та людина, яку він шукав усе життя, — розповів "ГПУ" Роман Дорош, 35 років, товариш Василя Вірастюка.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Василя Вірастюка загинула під снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути