субота, 02 лютого 2008 11:25

"Лейкерс" і "Мемфіс" здійснили найгучніший обмін сезону

"Лейкерс" і "Мемфіс" здійснили найгучніший обмін сезону
Одна з найбільш титулованих команд НБА "Лос-Анджелес Лейкерс" здійснила найгучніший поки обмін нинішнього сезону. "Лос-Анджелес" виміняв у "Мемфіса" 27-річного іспанця По Газоля, який може грати як на позиції центрового, так і на позиції потужного форварда.

Взамен "Мемфіс" отримав центрового Кваме Брауна, захисника-снайпера Джаваріса Кріттентона, права на рідного брата По Газоля Марка, який грає в іспанській "Жіроні", захисника Аарона Маккі, право вибору в першому раунді драфтів 2008 і 2010 років і грошову компенсацію, розмір якої не повідомляється.

У "Лейкерс" По Газоль повинен зайняти поки місце центрового, оскільки Ендрю Байнем, який грає на цій позиції, вибув до середини березня. З поверненням Байнема іспанець гратиме на позиції потужного форварда. У нинішньому сезоні Газоль у складі "Мемфіса" провів 39 матчів, в кожному з яких в середньому набирав по 18,9 очка, робив по 8,8 підбору, 3 передачі і 1,44 блок-шоту.

Нагадаємо, що Газоль дебютував в НБА в сезоні-2001/02 і був визнаний кращим новачком ліги. За шість з половиною сезонів у складі "Мемфіса" іспанський баскетболіст став абсолютним лідером клубу за 12 статистичними показниками, включаючи набрані очки, зроблені підбори і блок-шоти.

У складі збірної Іспанії Газоль виграв чемпіонат Європи 2005 року і чемпіонат світу 2006 року, повідомляє Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Лейкерс" і "Мемфіс" здійснили найгучніший обмін сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути