четвер, 09 липня 2020 10:38

Знайди дешевше – отримай знижку, або як влаштований сервіс "Найс Прайс" (PR)

  "Найс Прайс" заощаджує гроші покупців
"Найс Прайс" заощаджує гроші покупців

Як не помилитися у ціні при купівлі техніки для дому чи нового гаджета? Там, де дешевше, не завжди прийнятні умови сервісу, доставки, не кажучи вже про наявність офіційної гарантії. Але й переплачувати теж не хочеться, коли є можливість купити за вартістю нижче.

У цьому й допоможе оновлена версія програми захисту ціни "Найс Прайс", яка з липня 2020 року доступна для покупців мережі Фокстрот.

Як "Найс Прайс" заощаджує гроші покупців

Пам'ятаєте унікального персонажа і зірку реклами "Копійчужку" – рідкісну пташку, що не літає і худне при виявленні різниці в ціні? З плином часу сервіс із захисту справедливої ціни не втратив своєї актуальності. Разом з оновленням магазинів бренд Фокстрот вирішив активувати для своїх клієнтів опції "Копійчужки", але вже в update-версії і з неймінгом "Найс Прайс".

Тепер функціонал програми розширено, вдосконалено і він дає ще більше вигод при купівлі практично всіх товарів в мережі Фокстрот.

  "Найс Прайс" заощаджує гроші покупців
"Найс Прайс" заощаджує гроші покупців

Ось яким чином працює "Найс Прайс":

1. Якщо ви хочете придбати певний товар у магазині або на сайті Фокстрот, але бачите, що в іншій торговельній мережі такий самий коштує дешевше, слід лише зробити фото або скріншот його ціни і назви та надати разом із заявкою менеджерам Фокстрот. Після перевірки і підтвердження ціни отримаєте знижку на заявлений товар.

2. "Найс Прайс" працює і після покупки. Якщо товар, куплений у Фокстрот, подешевшав протягом трьох днів, магазин компенсує різницю в ціні бонусами. Але для цього слід звернутися в контакт-центр.

Як скористатися сервісом "Найс Прайс"

Щоб користуватися всіма перевагами сервісу, необхідно зареєструватися в Програмі лояльності Фокстрот. До речі, її оцінили вже майже 10 млн українців. Стати учасником програми дуже просто – потрібно лише обрати один зі зручних способів на сайті.

Далі все ще простіше:

• Виберіть цікавий для вас товар;
• Перевірте ціну на даний товар в магазинах інших ритейлерів*, зазначених в описі програми "Найс Прайс";
• Зафіксуйте найменшу ціну на даний товар – зробіть фото або скріншот;
• Заповніть заявку на сайті/зверніться в колл-центр або до співробітника магазину;
• Отримайте промокод зі знижкою на товар.

Після покупки товару у Фокстрот протягом трьох днів стежте за ціною на нього. Якщо раптом ціна впаде, отримайте ще й компенсацію за різницю бонусами, які можна використовувати при подальших покупках. 1 бонус = 1 грн.

Уже понад 300 покупців скористалися можливістю знизити ціну на бажаний товар.

*Найс Прайс діє, якщо покупець виявить ціну нижче в магазинах офіційних ритейлерів, зазначених у списку акції. Більше про сервіс "Найс Прайс" можна дізнатися тут.

Зараз ви читаєте новину «Знайди дешевше – отримай знижку, або як влаштований сервіс "Найс Прайс" (PR)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути