пʼятниця, 30 листопада 2007 12:50

Житель Кореї насправді загинув не через телефон

Поліція Південної Кореї повідомила, що смерть чоловіка, який нібито загинув від вибуху мобільного телефону, насправді наступила в результаті аварії. Товариш по службі загиблого, який задавив колегу важкою будівельною машиною, намагався звалити провину на неякісну батарею стільникового телефону, передає Reuters. Раніше повідомлялося, що 33-річний екскаваторник з міста Чевон помер від отриманих ран, коли в його нагрудній кишені вибухнув телефон. Чоловік отримав опік грудної клітки, перелом ребер і хребта. Проте в четвер лікарі і представники правоохоронних органів заявили, що компанія LG неповинна в смерті робітника.

Виробник лдразу після трагедії заявив, що продукція LG просто не може вибухнути: виготовлені з літієвого полімеру акумулятори фізично не здатні здетонувати, пише ИТАР-ТАСС. Проте, інформація, що прозвучала, налякала жителів Південної Кореї, де на 50 млн населення припадає понад 40 млн мобільних телефонів.

"Колега загиблого зізнався вчора ввечері, що випадково задавив його і збрехав про вибух мобільного телефону", – розповіли в місцевому поліцейському управлінні. Поліція встановлює, чи вибухнув телефон від удару чи ж товариш по службі навмисно підпалив його, щоб ввести правоохоронні органи в оману, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Житель Кореї насправді загинув не через телефон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути