пʼятниця, 22 червня 2007 14:00

Житель Івано-Франківська перевозив амфетаміни у пакеті з-під соку

Житель Івано-Франківська доставив з Польщі партію амфетамінів і пігулок "екстазі" на загальну суму близько $50 тисяч за цінами "чорного ринку".

У Івано-Франківську "наркоділка" вже чекали співробітники СБУ і відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Шевченківського райуправління міліції Києва, що виїхали туди у відрядження. За словами начальника відділення БНОН Геннадія Сташкова, виявили кур"єра так: у столиці затримали хлопця, у якого знайшли 100 грамів амфетаміну, той зізнався, що купував їх у знайомого в Івано-Франківську, і через нього стало відомо про постачальника.

За даними БНОН, це була вже третя "партія" наркотиків. Наркотики Ігор доставив у пакеті з-під натурального соку. Зізнався, що огляд на польсько-українському кордоні формальний. Кілька років тому злочинець провів в ув"язненні півтора роки за шахрайство - у складі злочинної групи він підробляв польські паспорти для українських громадян, які хотіли працювати в країнах Західної Європи, передає "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Житель Івано-Франківська перевозив амфетаміни у пакеті з-під соку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути