понеділок, 17 березня 2008 19:28

Жертвами теракту в іракському місті Кербела стали 36 чоловік

Жертвами теракту, здійсненого в понеділок в священному для шиїтів іракському місті Кербела на південь від Багдада, стали, за уточненими даними, 36 чоловік і близько 50 отримали поранення. Такі цифри приводить ІТАР-ТАРС з посиланням на медичні джерела. Раніше повідомлялося об 25 загиблих в результаті цього теракту.

Могутній вибух прогримів поблизу від мечеті. За інформацією представників служб безпеці, террористка-смертниця привела в дію закріплений на тілі вибуховий пристрій в одному з кафе в центрі міста. Інші подробиці інциденту поки не відомі.

У самому Багдаді двоє військовослужбовців США загинули в понеділок в результаті вибуху міни на шляху проходження армійського автомобіля в північній частині міста. За даними джерел в американському військовому командуванні в Іраку, інцидент відбувся в мить, коли солдати здійснювали патрулювання вулиць іракської столиці, куди в понеділок прибув з візитом віце-президент США Дік Чейні.

Таким чином, офіційно визнане число загиблих американських військових в Іраку після вторгнення в цю країну коаліції на чолі з США досягло 3990 чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Жертвами теракту в іракському місті Кербела стали 36 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути