четвер, 27 вересня 2007 10:16

Дружину Хабенського доправили в реанімацію

Як стало відомо, напередодні пологів, 24 вересня, у жінки, що була на 35-му тижні вагітності, стався мікроінсульт, пише МК. За словами знайомих подружжя Хабенських, за кілька днів до пологів у Анастасії раптово стала відніматися ліва нога, пізніше – рука. А коли оніміла й частина обличчя, близькі вирішили терміново везти її в пологовий будинок. Туди ж викликали бригаду нейрореанімації, пише КП.

Медикам столичного центру планування сім"ї довелося рятувати одразу два життя. Хвору терміново помістили в палату інтенсивної терапії і стали готувати до операції. 25 вересня о 16.25 їй було зроблено кесарів розтин. На світ з"явився хлопчик вагою 4 кг зростом 53 см

На жаль, стан Анастасії залишається дуже важким. Вона частково паралізована. Хлопчик хоч і народився недоношеним, почуває себе добре. Медики стежать за його станом. Саму ж Анастасію готують до переведення до одного зі столичних кардіоцентрів.

Її чекає довге лікування. Біля хворої зараз постійно знаходиться її мама. Малюк поки залишиться в центрі планування сім"ї.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Хабенського доправили в реанімацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути