Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2007 12:08

Земфіра шокувала неприродною худизною (ФОТО)

На зйомках нового кліпу прихильники побачили співачку такою, якою вона ще ніколи не була. Худа і агресивна, Зема, здавалося, абсолютно не сприймала те, що відбувається навколо. І коли б не присутність на знімальному майданчику її близької подруги Ренати Літвінової, рок-зірка і зовсім не змогла утримати себе в руках.

На зйомки нового кліпу "Ми розбиваємося" Рамазанова приїхала на новому BMW в роздратованому стані.

Головну роль в цьому відео Зема віддала Ренаті Літвіновій, героїня якої у фіналі ролика трагічно гине.

Зйомки проводилися в екстремальних умовах відповідно змісту пісні - в старому ангарі на території заводу ЗІЛ. Декорації покинутого приміщення повністю відповідали тематиці композиції.

Невідомо, що саме вплинуло на Земфіру - чи то страшний інтер"єр, чи то погане самопочуття, чи то сорокаградусна жара, яка з кожною хвилиною розжарювала обстановку, але рок-діва незабаром після початку процесу прийшла в сказ і зірвалася на одну із співробітниць знімальної групи.

У той час поки в знімальному процесі брала участь Літвінова, Земфіра, нервово заламуючи худі пальці, з нетерпінням чекала моменту, коли можна буде зняти сцену з її участю і повторювала з клавішником групи програші пісні.

Після зйомки своєї сцени Зема крізь зуби процідила прощання з колегами, що дивилися на неї із здивуванням, і віддалилася. Розмови про те, що 30-річна Земфіра Рамазанова страждає невідомою хворобою, ходять вже давно. Найправдоподібнішою версією здається та, що доля-виконавець дійсно не може позбавитися від згубної пристрасті до заборонених препаратів, пише газета "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Земфіра шокувала неприродною худизною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути