Ексклюзиви
четвер, 12 серпня 2010 14:37

Завтра деякі регіони ощасливляться дощем

Завтра деякі регіони ощасливляться дощем

Завтра на більшій частині території України утримається спека з температурою вдень 35-39°, у східних, південних, Дніпропетровській та Кіровоградській областях місцями 40°.

Як повідомили у Укргідрометцентрі, вночі 19-24°, на узбережжі морів до 28°; у західних областях вночі 15-20°, вдень 30-34° (в Карпатах вночі 9-14°, вдень 20-25°). Без опадів. Лише вночі в Чернігівській, Сумській, Харківській та Полтавській областях очікується невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер східний, південно-східний, 3-8 м/с.

На Київщині буде спекотна погода з температурою вдень 35-37°, вночі 19-24°. У м. Києві вдень 35-37°, вночі 21-23°. Без опадів. Вітер східний, 3-8 м/с.

12 серпня температура води в Чорному та Азовському морях 27-29°, в Дніпрі біля Києва 27°.

Нагадаємо, у зв'язку з підвищенням температури залізничники проводять додаткові обходи колій. Укрзалізниця в деяких випадках має намір видавати попередження про тимчасове обмеження швидкості руху потягів до 60 км/год..

Нагадаємо, що через високу ймовірність виникнення пожеж Державтоінспекція рекомендує водіям утримуватися від довготривалих поїздок. Особливо тим, у кого в машині немає кондиціонера. Також ДАІ просить водіїв не використовувати у тривалих поїздках автівки радянського виробництва: ВАЗ, "москвич" тощо. У них недосконала система охолодження двигунів.

Аномальна спека також стала причиною масового замору риби на території Дніпро-Бузького та Тилігульського лиманів у південних областях України. За інформацією екологів, йдеться про десятки тонн риби.

УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Завтра деякі регіони ощасливляться дощем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути