середа, 11 серпня 2010 14:21

На вокзалах посилять боротьбу з курцями

На вокзалах посилять боротьбу з курцями

У зв'язку зі спекотною погодою Укрзалізниця закликає пасажирів неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки, зокрема, нагадує про заборону куріння в шляху проходження потягів, а також на території вокзалів та станцій.

Згідно з наказом генерального директора Укрзалізниці Михайла Костюка, на об'єктах залізничного транспорту буде посилено роботу з нарядами міліції щодо недопущення куріння та вживання заходів адміністративного впливу до порушників.

Також у наказі наголошується на неприпустимості викидання будь-яких предметів на шляху проходження потягів. Також забороняється в смузі відводу залізниць спалювати сміття, виробничі відходи, суху траву, розпалювати багаття.

З поїзними і локомотивними бригадами на залізницях України буде проведено додаткові інструктажі щодо дотримання протипожежних вимог.

Крім того, наказом передбачено забезпечити постійну готовність пожежних потягів і автомобілів до гасіння пожеж, а медичних закладів - до надання допомоги постраждалим.

Нагадаємо, у зв'язку з підвищенням температури залізничники проводять додаткові обходи колій. Укрзалізниця в деяких випадках має намір видавати попередження про тимчасове обмеження швидкості руху потягів до 60 км/год., передає УНІАН.

Нагадаємо, що через високу ймовірність виникнення пожеж Державтоінспекція рекомендує водіям утримуватися від довготривалих поїздок. Особливо тим, у кого в машині немає кондиціонера. Також ДАІ просить водіїв не використовувати у тривалих поїздках автівки радянського виробництва: ВАЗ, "москвич" тощо. У них недосконала система охолодження двигунів.
Зараз ви читаєте новину «На вокзалах посилять боротьбу з курцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути