четвер, 27 грудня 2007 09:13

Затримані підозрювані у вбивстві шести осіб у штаті Вашингтон

Поліція затримала двох підозрюваних у вбивстві шести осію у штаті Вашингтон, повідомляє AP. Як розповіли у середу ввечері представники поліції округу Кинг, на території якого 26 грудня були виявлені тіла шести убитих, під варту узяті 29-річна жінка і 30-річний чоловік - знайомі загиблих. Можливі мотиви злочину, а також докладнішу інформацію про зв"язок підозрюваних із загиблими, представники поліції поки повідомити відмовилися.

Тіла шести осіб, зокрема, двох дітей у віці 3 і 6 років, були виявлені у сільському районі за кілька десятків кілометрів від Сієтла у середу вранці. За попередніми даними, жертви - члени однієї сім"ї - були убиті в ніч перед Різдвом. Про вбивство стало відомо вранці 26 грудня після того, як колега одного із загиблих - співробітника пошти, прийшов дізнатися, чому той не вийшов на роботу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Затримані підозрювані у вбивстві шести осіб у штаті Вашингтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути