четвер, 21 жовтня 2010 09:43

Затримали сина прокурора, який збив на смерть трьох жінок

Затримали сина прокурора, який збив на смерть трьох жінок

Правоохоронні органи затримали водія, який вчора вранці на джипі на смерть збив трьох жінок.

Як повідомили у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС у Дніпропетровській області, заздалегідь встановлено, що автомобілем Toyota Prado на момент здійснення ДТП управляв його власник. ЦГЗ не уточнює його прізвище.

Проте у прес-службі Генпрокуратури України повідомили, що за кермом автомобіля знаходився син прокурора Жовтневого району Дніпропетровська.

Також у ГПУ підтвердили, що на даний момент він затриманий, знаходиться під вартою, і впродовж трьох днів суд обере для нього запобіжний захід.

"Це був син прокурора Жовтневого району Дніпропетровська. Зараз він затриманий", - сказав глава прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.

Нагадаємо, вчора о 06:40 у Дніпропетровську на вул. Набережна Перемоги рухався автомобіль, який скоїв наїзд на пішоходів, що чекали зеленого сигналу світлофора на пішохідному переході посеред проїзної частини. В результаті ДТП дві жінки отримали смертельні травми, а третя жінка отримала тілесні ушкодження, в результаті яких померла у лікарні.

Співробітники ДАІ знайшли джип у дворі одного з будинків на вул. Набережна Перемоги. За даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За матерiалами: УНІАН, РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Затримали сина прокурора, який збив на смерть трьох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути