середа, 20 жовтня 2010 18:11

В Україні у відділку міліції знову помер затриманий

В Україні у відділку міліції знову помер затриманий
В Амур-Нижньодніпровському райвідділі міліції в Дніпропетровську 20 жовтня помер підозрюваний в крадіжці охоронець промислової бази.

Як повідомляє прес-служба МВС, до райвідділу міліції звернувся мешканець Дніпропетровська, який повідомив, що невідомі в період з червня по жовтень 2010 року таємно викрали з території промислової бази, що розташована по вул. Береговій, вироби з чорного металу.

Було встановлено, що охорону цієї промислової бази здійснювали три охоронці. Також на території цього об'єкту здійснюється відеоспостереження. Під час перегляду відеозапису встановлено, що вироби з чорного металу були викрадені саме за період чергування двох із охоронців.

Для проведення усного опитування ці охоронці 20 жовтня на 10-ту годину були запрошені до райвідділу. Близько 11-ої години одному з них стало зле. Правоохоронці негайно викликали швидку допомогу. Прибувши на виклик, медики констатували смерть громадянина.

За попередніми даними, під час огляду тіла слідчим прокуратури та судмедекспертом тілесних ушкоджень не виявлено.

Другий охоронець заявив, що працівники міліції стосовно нього та померлого неправомірних дій не застосовували. До того ж колега покійного повідомив, що той скаржився йому на погане самопочуття, зокрема на біль в грудях.

Раніше повідомлялося, що всього до Міністерства внутрішніх справ з початку цього року надійшли повідомлення про 28 випадків смертей у відділках міліції.

Серед резонансних смертей є справа Ігоря Індило, який помер у Шевченківському райвідділі міліції.

Також у Львові після ночі в райвідділку міліції помер молодий чоловікМихайло Стадник. Він 12 годин провів у райвідділку, а, вийшовши звідти, упав. Смерть, за версією міліції, настала внаслідок черепно-мозкової травми.

Зараз ви читаєте новину «В Україні у відділку міліції знову помер затриманий ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути