середа, 06 жовтня 2010 08:35

На Кіровоградщині у СІЗО помер затриманий

На Кіровоградщині у СІЗО помер затриманий

Правоохоронці перевіряють обставини надзвичайної події в Знам'янському МВС в Кіровоградській області - в ізоляторі помер затриманий.

4 жовтня 2010 року до міліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл. Жінка повідомляла, що на території одного з домоволодінь при спробі здійснення крадіжки металевих виробів затриманий її рідний брат.

Слідча група доставила чоловіка в приймальне відділення лікарні для медичного огляду. Медики зафіксували алкогольне сп'яніння і дозволили помістити підозрюваного в ізолятор тимчасового утримання. Після цього чоловік був доставлений в міськвідділ міліції.

Вранці, близько 10:00, за інформацією МВС, чоловік почав скаржитися на здоров'я, працівники міліції викликали швидку допомогу. Через сорок хвилин, коли прибули медики, вони констатували смерть.

Прокуратура вже призначила проведення судово-медичного дослідження для встановлення причин смерті.

За попередньою інформацією, причиною смерті чоловіка міг стати гнійний перитоніт. А також є підстави вважати, що тілесні ушкодження, зокрема перелом ребер зліва і садна з цього ж боку, чоловік міг отримати при падінні з висоти водостоку будинку, після чого він був затриманий цивільними особами.

Нагадаємо, 19 травня в районному відділенні міліції Шевченківського району міста Києва загинув студент Ігор Індило. У київській міліції заявили, що хлопець помер через те, що кілька разів впав, знаходячись в стані алкогольного сп'яніння.

Водночас, уповноважена Верховної ради з прав людини Нінa Карпачова назвала смерть студента в райвідділі міліції вбивством. Вона впевнена, що правоохоронці намагаються "зам'яти" цю справу.

Смерть студента в районному відділенні міліції Києва стала приводом для проведення Всеукраїнської акції протесту проти міліційного свавілля.

ТСН.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині у СІЗО помер затриманий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути