Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2010 15:39

Джип, що збив трьох жінок, належить синові Дніпропетровського прокурора - ЗМІ

Джип, що збив трьох жінок, належить синові Дніпропетровського прокурора - ЗМІ
Співробітники міліції виявили джип, водій якого сьогодні вранці, 20 жовтня, збив на смерть трьох жінок на пішохідному переході на Набережній Перемоги у Дніпропетровську.

За даними МВС, о 06:40, рухаючись Набережною Перемоги з боку вулиці Яружної в напрямку вулиці Космічної, в районі будинку № 56 водій скоїв наїзд на пішоходів, які чекали зеленого сигналу світлофора на пішохідному переході посеред проїжджої частини.

Через декілька годин автомобіль Toyota Prado, на якому водій зник з місця ДТП, був знайдений в одному з будинків по вулиці Набережна Перемоги. В даний час ведуться заходи щодо встановлення та затримання водія.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За не підтвердженою поки інформацією джип належить синові прокурора Жовтневого району міста. А сам власник машини вже заявив, що її у нього вкрали.

Раніше повідомлялося, що в результаті ДТП на Набережній Перемоги загинули троє людей. Дві жінки померли відразу, третя була доставлена в реанімаційне відділення лікарні ім. Мечникова. Через деякий час вона померла. Жертви аварії, за словами свідків аварії, лежали на відстані більш ніж 100 м. один від одного.

За матеріалами: "Новый мост", "Репортер Запорожья".

Зараз ви читаєте новину «Джип, що збив трьох жінок, належить синові Дніпропетровського прокурора - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути