середа, 20 жовтня 2010 13:39

Водій позашляховика Infiniti роздавив родину (ФОТО)
5

19 жовтня близко 15:30 в Арбузинському районі Миколаївській області на автодорозі "Кіровоград-Платоново" автомобіль "Infiniti FX35" зіткнувся з автомобілем "Daewoо Lanos". З невідомих причин водій "Infiniti FX35" виїхав на зустрічну смугу. За кермом знаходився 26-річний Олег, громадянин Російської Федерації. Поруч сидів його знайомий 25-річний Андрій.

В салоні "Daewoо" їхала родина з міста Южноукраїнськ. 58-річний Валерій, 41-річна Людмила і 23-річний Сергій. Подружжя працювало на Южноукраїнській електростанції. В наслідок зіткнення на місці ДТП загинула вся родина.

"Вчора у нас була сильна злива, - говорить кореспонденту Gazeta.ua інспектор департаменту зв'язків з громадскістю ДАІ Миколаівської області Ольга Новохатська. - Мабуть, це ускладнило видимість і координацію руху машин. Родина на Деу їхала до дому з Одеси. Скупилися на ринку. Джип рухався їм назустріч.

Водія та пасажира "Infiniti" з тяжкими тілесними ушкодженнями 19 жовтня ввечері відвезли до реанімацій Першотравневої і Арбузинської районних лікарень. Як повідомили медики сьогодні вранці, від водій "Infiniti " помер під час операції в лікарні. В нього був забій головного мозку, політрамва внутрішніх органів, травматичний шок.

Олег мав невеликий водійський стаж. Джип "Infiniti FX35" належить його батьку.

Gazeta.ua за матеріалами Магнолія-тв
Зараз ви читаєте новину «Водій позашляховика Infiniti роздавив родину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути