Ексклюзиви
четвер, 19 листопада 2009 08:28

Застрелився чоловік, який звинувачував Джексона в розбещенні сина

Застрелився чоловік, який звинувачував Джексона в розбещенні сина

У США знайдений застреленим Еван Чендлер, який в 1993 році звинуватив поп-співака Майкла Джексона в розбещенні свого сина.

Тіло 65-річного Чендлера було виявлене консьєржкою в його квартирі в Джерсі Сіті. У руці покійний тримав пістолет 38 калібру, що належав йому. За попередньою версією, Чендлер скоїв самогубство.

Консьєржка розповіла поліції, що прийшла відвідати Чендлера, тому що він останнім часом був важко хворий і не міг вставати з ліжка.

Справа про розбещення 13-річного Джордана Чендлера була припинена за мировою угодою - Чендлери відкликали позовну заяву. За інформацією ЗМІ, співак заплатив сім"ї багатомільйонну компенсацію.

Через 10 років після цього проти Джексона було порушено ще одну кримінальну справу за звинуваченням в педофілії (у цій справі фігурували нові постраждалі). У 2005 році співак був визнаний невинним.

25 червня 2009 року Майкл Джексон помер в Лос-Анджелесі. Передбачається, що причиною смерті 51-річного співака стало передозування медикаментів. У загибелі Джексона обвинувачується його лікар Конрад Мюррей, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Застрелився чоловік, який звинувачував Джексона в розбещенні сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути