четвер, 20 серпня 2009 15:43

Лікарю Джексона пред"являть звинувачення у вбивстві - ЗМІ

Лікарю Джексона пред"являть звинувачення у вбивстві - ЗМІ

Причина смерті поп-короля Майкла Джексона продовжує хвилювати громадськість. Поліція веде розслідування, проте ніяких достовірних відомостей про результати поки не повідомляються. Тим часом у провідних ЗМІ з"явилися свої власні версії. За однією з них, протягом найближчих тижнів особистому лікарю Майкла Джексона буде пред"явлено звинувачення в неумисному вбивстві.

Як повідомляє NewYorkPost з посиланням на неназване джерело в поліції Лос-Анджелеса, спочатку арешт Конрада Мюррея був запланований на 19 серпня, проте у результаті поліція вирішила провести додатковий обшук в його офісі.

Окрім особистого лікаря під суд у "справі Джексона" підуть також його дерматолог Арнольд Клейн, якому пред"являть звинувачення в зловживанні службовим положенням.

За даними видання, слідчі зараз вирішують, чи варто запропонувати Мюррею самому з"явитися в поліцію або ж слід заарештувати його в Х"юстоні, де він проживає.

Нагадаємо, раніше батько зірки Джо Джексон заявив журналістам, що похорони Майкла відбудуться в день його народження, 29 серпня, на кладовищі ForestLawn в Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія). Смерть співака наступила 25 червня від зупинки серця, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Лікарю Джексона пред"являть звинувачення у вбивстві - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути