середа, 12 серпня 2009 13:37

Лікар Майкла Джексона придбав смертоносні ліки в Лас-Вегасі

Лікар Майкла Джексона придбав смертоносні ліки в Лас-Вегасі

Правоохоронні органи США встановили, де особистий лікар Майкла Джексона купив небезпечні ліки, які могли убити співака. Лікар Конрад Мюррей придбав сильнодіючий анестетик пропофол у фармацевтичній фірмі в передмісті Лас-Вегаса. Правоохоронні органи обшукали офіс компанії у вівторок.

В Управлінні по боротьбі з наркотиками підтвердили, що двогодинний обшук в офісі Applied Pharmacy Services пов"язаний зі справою про смерть Джексона.

Нагадаємо, музикант помер 25 червня 2009 року в Лос-Анджелесі від зупинки серця: підозрюють, що перед смертю лікар давав йому пропофол в якості снодійного.

Два тижні тому вдома і в офісі Конрада Мюррея в Лас-Вегасі пройшли обшуки - в ордерах було вказано, що смерть Джексона розглядають як неумисне вбивство. Поліція шукала докази того, що Мюррей виписував співакові пропофол ("Діпріван") на реальне і 18 вигаданих імен. Під час обшуків слідство встановило, що Мюррей купував ліки в Applied Pharmacy.

Адвокати Конрада Мюррея стверджують, що він невинен. При цьому лікар зізнався, що давав своєму підопічному пропофол і безліч інших ліків за декілька годин до смерті. Вдома у Джексона в Лос-Анджелесі дійсно знайшли і пропофол, й інші сильнодіючі препарати.

Окрім лікаря Мюррея правоохоронні органи зацікавилися іншими лікарями, які обслуговували Джексона. У справі фігурують щонайменше шість інших медиків.

В понеділок коронер округу Лос-Анджелес повідомив, що аналізи за підсумками розтину тіла Джексона завершені, отримано результати токсикологічної експертизи. Проте підсумки досліджень не будуть оприлюднені доти, поки поліція не завершить розслідування, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Лікар Майкла Джексона придбав смертоносні ліки в Лас-Вегасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути