середа, 26 травня 2010 17:38

Жан-Клоду Ван Дамму дісталася роль в мультфільмі

Жан-Клоду Ван Дамму дісталася роль в мультфільмі

Жан-Клода Ван Дамма запросили для озвучення одного з персонажів нового мультфільму "Кунг-фу Панда 2". Акторові дісталася роль одного з нових майстрів кунг-фу - майстра Крока.

Окрім Ван Дамма акторський склад нової анімаційної стрічки поповнився Мішель Йео ("Мемуари гейші", "Тигр, що крадеться, дракон, що зачаївся"), яка озвучить козу-провісника, і Віктором Гарбером (серіал "Шпигунка"), якому дістався майстер Носоріг.

Окрім збільшення в акторському складі стали відомі деякі деталі сюжету. Так, герой Гарі Олдмена півень виявився головним лиходієм нової стрічки на ім'я майстер Шен. Саме він буде предводителем банди, з якою головному героєві панді По доведеться зіткнутися під час пошуку інших панд.

Окрім нових персонажів глядачі зустрінуть в новій частині "Кунг-фу Панди" і вже вподобаних - майстра Шифу і Прекрасну п'ятірку. Прем'єра нового анімаційного фільму запланована на червень 2011 року.

Перший фільм про панду По вийшов влітку 2008 року і показав хороші результати в прокаті: при бюджеті в 130 мільйонів доларів фільм зібрав в світовому прокаті більше 630 мільйонів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Жан-Клоду Ван Дамму дісталася роль в мультфільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути