субота, 27 березня 2010 20:08

Ірина Білик намагалась спокусити Ван Дамма (ФОТО)
7

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм знявся у кліпі співачок Ірини Білик і Ольги Горбачової "Я люблю його".

"Переговори з Ван Даммом вели близько двох місяців, - розповіла співачка Gazeta.ua. - Його участь у кліпі тримали в повній секретності. За сценарієм кліпу ми мали спокушати актора, доводити йому свою любов".

Ван Дамм зворушив Білик своєю увагою і турботою.

"Була зворушена тим, що Джей Сі (так його називають друзі) настільки приємний і уважний чоловік. Він у будь-який час міг встати і закінчити зйомку, але залишився з нами до пізньої ночі. Бачив, що ми з Ольою втомлені, допомагав, намагався розвеселити. Зйомки проводили на сцені караоке-клубу "Патіфон". Поки ми знімалися тільки удвох з Горбачовою, Ван Дамм ходив і наспівував "Я люблю його". Коли я почула, розсміялася", - зізналась співачка.

За словами Білик, Ван Дамм погодився зніматися одразу, але від гонорару категорично відмовився.

"Сказав, що не буде брати гроші з приголомшливо красивих і талановитих дівчат, бо знає, що ми найкращі подруги його друга Олександра Онищенка", - зауважила артистка.

Нафтовий бізнесмен Онищенко привіз Ван Дамма у Київ наприкінці лютого. В Україні актор планує зняти бойовик "Башта".

"Після зйомок повечеряв з нами і попросив записати свої телефони у його блокнот. Хоче, щоб ми долучились до зйомок у його фільмі", - поділилась співачка.

Сам Ван Дамм про зйомки у кліпі Білик проговорився на одній з прес-конференцій ще два тижні тому.

"Недавно до третьої години ночі знімався у кліпі однієї гарної співачки. Її звуть Ірина Білик. Вона вчила мене танцювати і співати. Я непогано рухаюся, бо колись трохи займався балетом. А от співати не вмію зовсім", - розповів актор.

Подейкують, в Україні у Ван Дамма роман з Оленою з Кривого Рогу. На прохання актора дівчина навіть пофарбувалася у брюнетку.

"З Оленою ми познайомилися у Кривому Розі. Вона запросила мене у гості. Познайомила зі своїми батьками. Вони зустріли мене як рідного. Чотири дні жив з ними в одній квартирі. Її мама смачно готує. Олена вже їздила зі мною у Бельгію. Всі запитують мене, чи шукатиму я в Україні собі наречену. Я був одружений кілька разів. Все може бути. Від цього ніхто не застрахований", - зізнався актор.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик намагалась спокусити Ван Дамма (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути